חצילים ושום בתנור
זמן בישול
זמן הכנה
מנות

רכיבים
- 1 חציל חתוך לקוביות קטנות
- 1/4 כפית מלח
- 3 כפות מזולה למריחה קלאסי
- 3 שיני שום קצוצות דק
- 2 כפיות בזיליקום קצוץ דק
- 1 כפית חומץ בן יין לבן
Nutritional guidelines (per serving)
Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate
הוראות הכנה
- חממו תנור ל 230 מעלות. שמנו תבנית פיירקס
- חתכו את החציל, המליחו קלות והניחו בצד ל 10 דק. לאחר מכן יבשו את החציל בעזרת ניגוב קל
- העבירו את החצילים לתבנית והכניסו לתנור ל 20 דקות. עד להזהב והשחמה. לאחר מכן ערבבו מעל את הבזיליקום והחומץ