use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

חצילים ושום בתנור

  • זמן בישול
     
    20 דקות
  • זמן הכנה
     
    15 דקות
  • מנות
     
    4
recipe image חצילים ושום בתנור

רכיבים
 

  • 1 חציל חתוך לקוביות קטנות
  • 1/4 כפית מלח
  • 3 כפות מזולה למריחה קלאסי
  • 3 שיני שום קצוצות דק
  • 2 כפיות בזיליקום קצוץ דק
  • 1 כפית חומץ בן יין לבן

Nutritional guidelines (per serving)

Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate

הוראות הכנה
 

  1. חממו תנור ל 230 מעלות. שמנו תבנית פיירקס
  2. חתכו את החציל, המליחו קלות והניחו בצד ל 10 דק. לאחר מכן יבשו את החציל בעזרת ניגוב קל
  3. העבירו את החצילים לתבנית והכניסו לתנור ל 20 דקות. עד להזהב והשחמה. לאחר מכן ערבבו מעל את הבזיליקום והחומץ