use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

פשוט להכנה, עם רכיבים שיש לכל אחד בבית , אפילו תוכלו לגוון את הממרח עם תוספות וטעמים המועדפים עליכם

רכיבים
2 כפות שמן טרופי (למשל קוקוס או שמן דקלים)
3 כפות שמן צמחי נוזלי (הכל הולך - קנולה, חמניות, פשתן ועוד)
¼ כפית אבקת חרדל
1 כפית מיץ גזר
עשבי תיבול (טריים) לפי הטעם (פלפל, נענע, פטרוזיליה, עירית ו/או שום)
כמה טיפות מיץ לימון
לחם המועדף עליכם : שחור, מלא, כוסמין או חלה נהדרת

אופן ההכנה:

- שמים 2 כפות שמן טרופי בקערת (בצורתו הקשה בטמפרטורת החדר) בקערת מתכת או זכוכית ונותנים לו להנמס מעל סיר עם מים חמים (au bain-marie).
- מכינים מראש קערה גדולה מלאה במי קרח. פשוט מלא במים קרים עם קוביות קרח. חשוב שהמים יהיו קרים, אז שימו בתוכם הרבה קוביות קרח.
- מניחים 3 כפות שמן צמחי נוזלי בקערה קטנה ומניחים אותה ישירות מעל מי הקרח. מתחילים לערבב מיד.
מוסיפים את מיץ הגזר ¼ כפית אבקת חרדל. ממשיכים לערבב עד שנוצר קרם אחיד. מוסיפים 2 כפות שמן טרופי לשמנים הצמחיים המצוננים ומערבבים עד שהממרח מקבל את העקביות הנכונה.
השלימו את הממרח שלכם על ידי הוספת תבלינים לפי הטעם.
בתאבון!