ממרח ללחם שום
המתכון שלנו לממרח שום ועשבי תיבול הוא התוספת המושלמת לכל ארוחה. השתמשו בעשבי תיבול טריים או יבשים האהובים עליכם כדי לשפר את טעמו של הממרח. מורחים על לחם, או אפילו ערבבו לתוך ירקות מבושלים, אורז או פסטה לתוספת טעם.
מוכן ב
זמן הכנה
מנות

רכיבים
- 1/4 כוסות (50 mL) מזולה למריחה קלאסי
- 2 כפיות גבעולים קצוצים דק של עשבי תיבול פטרוזיליה רוזמרין או עירית
- 2 שיני שום קצוצים דק
- 1 בגט פרוס לפרוסות דקות *
Nutritional guidelines (per serving)
Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate
הוראות הכנה
- ערבבו את כל מרכיבי הממרח יחד
- חתכו את הבגט לפרוסות , ניתן לפרוס בעיגולים או בפרוסות לאורך
- מרחו מעל לפרוסות הבגט את הממרח, הכניסו לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות , ל כ 5 דקות, ניתן גם בתוכנית גריל, עד שקצוות הלחם מושחמים קלות.