use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

ממרח ללחם שום

המתכון שלנו לממרח שום ועשבי תיבול הוא התוספת המושלמת לכל ארוחה. השתמשו בעשבי תיבול טריים או יבשים האהובים עליכם כדי לשפר את טעמו של הממרח. מורחים על לחם, או אפילו ערבבו לתוך ירקות מבושלים, אורז או פסטה לתוספת טעם.
  • מוכן ב12 דקות
  • זמן הכנה
     
    10 דקות
  • מנות
     
    6
recipe image ממרח ללחם שום

רכיבים
 

  • 1/4 כוסות (50 mL) מזולה למריחה קלאסי
  • 2 כפיות גבעולים קצוצים דק של עשבי תיבול פטרוזיליה רוזמרין או עירית
  • 2 שיני שום קצוצים דק
  • 1 בגט פרוס לפרוסות דקות *

Nutritional guidelines (per serving)

Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate

הוראות הכנה
 

  1. ערבבו את כל מרכיבי הממרח יחד
  2. חתכו את הבגט לפרוסות , ניתן לפרוס בעיגולים או בפרוסות לאורך
  3. מרחו מעל לפרוסות הבגט את הממרח, הכניסו לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות , ל כ 5 דקות, ניתן גם בתוכנית גריל, עד שקצוות הלחם מושחמים קלות.