פרחי כרובית פיקנטית בתנור
מפגש של הרגע האחרון לא אומר שאתם לא יכולים להרשים את האורחים. השוויצו במתכון הטעים והמהיר עם הטוויסט הפיקנטי .
זמן בישול
זמן הכנה
מנות

רכיבים
- 3 כפות מזולה למריחה לקלאסי
- 3 כפות ממרח חמאת בוטנים טבעת
- 3 כפיות רוטב חמוץ מתוק בעל חריפות מעודנת
- 2 כפות רוטב סויה דל נתרן
- 1 1/2 כרוביות חתוכות לפרחים קטנים
- לסיום בוטנים קצוצים ובצל ירוק לפי הטעם
Nutritional guidelines (per serving)
Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate
הוראות הכנה
- מחממים תנור ל-220 מעלות צלזיוס. מערבבים יחד בקערה את המזולה למריחה עם חמאת בוטנים, רוטב חריף ורוטב סויה. מוסיפים את הכרובית ומערבבים עד לציפוי טוב. מסדרים בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים 18 דק' עד להזהבה והתרככות של הכרובית.
- להגשה פזרו מעל בוטנים קצוצים ובצל ירוק