use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

פרחי כרובית פיקנטית בתנור

מפגש של הרגע האחרון לא אומר שאתם לא יכולים להרשים את האורחים. השוויצו במתכון הטעים והמהיר עם הטוויסט הפיקנטי .
  • זמן בישול
     
    18 דקות
  • זמן הכנה
     
    10 דקות
  • מנות
     
    6
recipe image פרחי כרובית פיקנטית בתנור

רכיבים
 

  • 3 כפות מזולה למריחה לקלאסי
  • 3 כפות ממרח חמאת בוטנים טבעת
  • 3 כפיות רוטב חמוץ מתוק בעל חריפות מעודנת
  • 2 כפות רוטב סויה דל נתרן
  • 1 1/2 כרוביות חתוכות לפרחים קטנים
  • לסיום בוטנים קצוצים ובצל ירוק לפי הטעם

Nutritional guidelines (per serving)

Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate

הוראות הכנה
 

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות צלזיוס. מערבבים יחד בקערה את המזולה למריחה עם חמאת בוטנים, רוטב חריף ורוטב סויה. מוסיפים את הכרובית ומערבבים עד לציפוי טוב. מסדרים בשכבה אחת על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  2. אופים 18 דק' עד להזהבה והתרככות של הכרובית.
  3. להגשה פזרו מעל בוטנים קצוצים ובצל ירוק