use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

תפוח אדמה אפוי

  • זמן בישול
     
    1 שעה
  • זמן הכנה
     
    5 דקות
  • מנות
     
    4
recipe image תפוח אדמה אפוי

רכיבים
 

  • 4 תפוחי אדמה
  • 4 כפות מזולה למריחה בטעם חמאה

Nutritional guidelines (per serving)

Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate

הוראות הכנה
 

  1. חממו תנור ל 200 מעלות
  2. לשתוף תפוחי אדמה, ולנקב מספר פעמים בעזרת מזלג. לסדר את תפוחי האדמה על תבנית או ישירות על רשת התנור.
  3. אופים שעה או עד שקליפת התפוח אדמה פריכה ותפוחי האדמה רכים מבפנים
  4. מעכו מעט את תפוחי אדמה והניחו מעל כפית מזולה בטעם חמאה