use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

פסטה פרימוורה

מנת הפסטה שלנו היא שילוב צבעוני של ירקות ועשבי תיבול טריים - מוכנה תוך פחות מ -30 דקות!
  • זמן בישול
     
    20 דקות
  • זמן הכנה
     
    20 דקות
  • מנות
     
    4
recipe image פסטה פרימוורה

רכיבים
 

  • 1/3 כוס מזולה לאפיה מומסת
  • 2 כפות עשבי תיבול קצוצים דק פטרוזיליה תימין אורגנו
  • 6 cups (1.5 L) assorted sliced vegetables, (onion, red or green bell peppers, mushrooms, zucchini, yellow squash or eggplant) 6 כוסות חתוך לקוביות ירקות בצל, קישואים, פלפל אדום, פלפל צהוב, פטריות
  • 1 שן שום קצוצה דק
  • חבילת פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן מומלץ פסטה פרפרים או פנה

Nutritional guidelines (per serving)

Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate

הוראות הכנה
 

  1. חממו תנו ל 230 מעלות צלזיוס
  2. ערבבו 1/4 כוס מזולה מומסת עם עשבי התיבול ושמרו בצד. על מבחת לצליה, הכניסו את יתרת המזולה והירקות החתוכים והפיצו להשחמה
  3. ערבבו את הירקות עם הפסטה ומזולה עם עשבי התיבול והכניסו לתנור עד להשחמה של הפסטה
so