use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

חזה עוף חמוץ מתוק

"מתוק" ו"חמצמץ "לעולם אינם צריכים להיות לבד . למה? כי הפכים נמשכים.
תאמינו לנו אחרי נגיסה אחת בלבד של חזה העוף המזוגג.
  • זמן בישול
     
    15 דקות
  • זמן הכנה
     
    15 דקות
  • מנות
     
    4
recipe image חזה עוף חמוץ מתוק

רכיבים
 

  • 4 חתיכות חזה עוף (500 גרם)
  • 1/4 כוס קמח רב תכליתי
  • 2 כפיות מזולה לאפיה ללא מלח
  • 1 פלפל אדום חריף פרוס לפרוסות דקות
  • 3 כפיות דבש
  • 2 כפיות מיץ ליים
  • 2 כפיות גרדת ליים
  • 1 כפית אורגנו מיובש

Nutritional guidelines (per serving)

Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate

הוראות הכנה
 

  1. שטחו את חזה העוף (כמו שניצל). עטפו אותו בשכבת קמח דקה
  2. המיסו 1/4 מכמות המזולה במחבת וטגנו את חזה העוף היטב מכל צד. כ 6 דקות הוציאו מהמחבת
  3. ממיסים את שאר המזולה באותה מחבת, מוסיפים את הפלפל אדום, תוך ערבוב מדי פעם, לדקה אחת. מערבבים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש בינונית, תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהרוטב מסמיך לזיגוג. מחזירים את העוף למחבת לחימום ברוטב שנוצר . אם חסר נוזלים ניתן להוסיף עודף מזולה או מעט שמן לבישול