חזה עוף חמוץ מתוק
"מתוק" ו"חמצמץ "לעולם אינם צריכים להיות לבד . למה? כי הפכים נמשכים.
תאמינו לנו אחרי נגיסה אחת בלבד של חזה העוף המזוגג.
תאמינו לנו אחרי נגיסה אחת בלבד של חזה העוף המזוגג.
זמן בישול
זמן הכנה
מנות

רכיבים
- 4 חתיכות חזה עוף (500 גרם)
- 1/4 כוס קמח רב תכליתי
- 2 כפיות מזולה לאפיה ללא מלח
- 1 פלפל אדום חריף פרוס לפרוסות דקות
- 3 כפיות דבש
- 2 כפיות מיץ ליים
- 2 כפיות גרדת ליים
- 1 כפית אורגנו מיובש
Nutritional guidelines (per serving)
Nutrition information is calculated using an ingredient database and should be considered an estimate
הוראות הכנה
- שטחו את חזה העוף (כמו שניצל). עטפו אותו בשכבת קמח דקה
- המיסו 1/4 מכמות המזולה במחבת וטגנו את חזה העוף היטב מכל צד. כ 6 דקות הוציאו מהמחבת
- ממיסים את שאר המזולה באותה מחבת, מוסיפים את הפלפל אדום, תוך ערבוב מדי פעם, לדקה אחת. מערבבים את שאר המרכיבים ומבשלים על אש בינונית, תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהרוטב מסמיך לזיגוג. מחזירים את העוף למחבת לחימום ברוטב שנוצר . אם חסר נוזלים ניתן להוסיף עודף מזולה או מעט שמן לבישול